dinsdag 20 mei 2014

Stoepkrijtactie 9 mei 2014


In het kader van een mondiaal project: 'Superkrijter'  namen het derde en vierde leerjaar deel aan de stoepkrijtactie. Dit is een project van de 'Mobile School' dat hiermee geld inzamelt om mobiele schooltjes te produceren en in te zetten in landen waar veel straatkinderen leven.

De mobiele school is een trekkar op wielen met uitschuifbare borden waarop educatieve leerspelen kunnen bevestigd worden. Deze school kan opgesteld worden op stoepen, pleinen, parken, enz. om straatkinderen een beetje onderwijs aan te bieden.



De superkrijter kwam naar onze school en trok met een show de actie op gang. De kinderen werden warm gemaakt om sponsorgeld in te zamelen en dat deden ze met veel overgave. Er werd maar liefst 1207 euro ingezameld.

De actie werd afgesloten met een leuke activiteit: de namen van alle sponsors werden op de speelplaats gekrijt. Deze diende een paar keer uitgesteld te worden door het regenweer maar op 9 mei was het zover! Het was een kleurrijk tafereel!

Bedankt aan alle sponsors en vooral bedankt aan alle kinderen van het derde en vierde leerjaar voor hun enthousiaste medewerking!
Meer foto's vind u bij de link Foto's op de start pagina van onze school

Geen opmerkingen:

Een reactie posten