dinsdag 31 oktober 2017

Hapje Halloween

Als afsluiter voor de herfstvakantie zijn we gaan koken.
Aangezien het bijna Halloween is, maakten we een griezelig hapje dat ik gevonden had in het kooktijdschrift van Spar:
 Nadat we het recept helemaal hadden gelezen en besproken gingen we aan de slag:

 Terwijl wij aan de slag gingen met Frankfurterworstjes, 
 heeft meester Stijn de halal -worstjes voorgebakken.
Dit was nodig om in de baktijd van 20 minuten, ook de worstjes gaar te krijgen.


Voordat onze mummies in de over gingen, kregen ze eerst een laagje geklutst ei over zich heen.

Met het overige deeg maakten we paprika-koekjes.
We sneden het deeg in vakjes, deden er het geklutste eitje op, met een kwastje en bestrooiden de deegjes met grof zout en paprikapoeder.
Heel makkelijk en heel lekker!

Probeer het thuis ook nog eens uit!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten